za okny smutek...

za okny smutek...

za sklem mlhavým
prožitkem chátravým
v krvavých pocitech
dusit se na citech

pár suchých stromů
nechci jít domů
nechci se znát
s nikým se "srát"

kapky deště
smívajíc můj vztek
nebe zas pláče
kdo by to řek?

neptám se na otázky
upadá list zkroucený
k zemi
už žádný za okny není

no a
zas bude jaro
nechci je
nechci nic

pár otravných myšlenek
sedí si za oknem
klepou
nepustím je

padá mlha
smáčí vše kolem
padám do kolen
oddávám se

tobě, co neexistuješ

...
Autor padající do neznáma, 30.10.2008
Přečteno 266x
Tipy 3
Poslední tipující: NikitaNikaT., Solitary Angel
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Chmurná, chladná báseň... ST! za vyjádření a některé obraty.

01.11.2008 17:48:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí