Hřbitov lásek

Hřbitov lásek

Anotace: jedna z mých starších věcí...

Perem kreslím do nebe kříže
-to temný hřbitov lásek jest.
Život se nechává smrtí vést,
vše končí - nezačíná nic,
stávám se plamenem dohořelých svíc.

To vítr těžká břemena nosí,
To smrt o odpuštění prosí,
To ptáků zpěv obrovsky bolí,
To prokleté město opět stojí,
To řiční voda chutná slaně,
To začínají studit lidské dlaně.

Já cítím, že se vše mění,
na světě pro cit místo není.
...tak mé pero upadá k zemi.
Autor kookky, 30.10.2008
Přečteno 347x
Tipy 5
Poslední tipující: Koskenkorva, Dedillope
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí