Až zítra uvidím

Až zítra uvidím

Anotace: Až zítra půjdu na liter, možná v komentářích i někdo něco napíše.

Až zítra zazvoní zvony,
a babky v šátcích vyrazí do kostela,
uvidím najednou věci,
které, pohroužena do sebe, jsem neviděla.
Až zítra obalí mlha
světlo i tmu a vezme ti síly
uvidím najednou věci,
o které mě jinak oči připravily.
Až zítra otevřu dveře
a sáhnu tápavě do nitra pokoje
uvidím najednou věci,
jichž jsem se vzdala bez boje.
Až zítra napíšu vzkazy
sobě i jiným, až zavoní tuha
uvidím najednou věci,
které jsem vlastně vidět nechtěla.
Autor voedor, 31.10.2008
Přečteno 267x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí