Smuteční pochod zasněženým údolím

Smuteční pochod zasněženým údolím

Anotace: Přecházím přes trávník, plný třpytivé jinovatky. Poslouchám zpěv ptáků, pomalu doznívající, v tónech hudby...

Sbírka: Melancholické výtvory spanilé vážky

Sněhové vločky,
jako tóny živé melodie,
snášejí se k zemi,
a poté hned roztají,
na teplé dětské ručce.

Všechny jsou jiné,
žádná není stejná.
Ty tóny provinilé,
bez označení, či jména.

Ta krása jedinčná,
na pohých pár vteřin.
Je-li vůbec skutečná,
pod přikrývkou, ze sněhových peřin.

Sněhové vločky, ladně snášejí se k zemi
a já pomáhám odklízet sníh.
Z příjezdové cesty, mého,
již dávno zesnulého přátelství...
..::Bezvýsledně::..
Autor Němá, 31.10.2008
Přečteno 308x
Tipy 5
Poslední tipující: fuu, Duhová, Lenie
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a ten sníh je tak hrozně těžký...

27.11.2008 20:58:00 | excited

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí