Chybějící smích

Chybějící smích

Anotace: Vzpomínka

V temnotě srdce se pomalu choulí
pláče a naříká
na noze s přikovanou koulí
pláče

V samotě hlubiny citů záplava
brodí se zoufalstvím
v dohledu nemožná náprava
brodí se

Slyší maják denního světla
slepá a bezbranná
obklopena zářící temnotou - padla
slepá

Stojí ve stínu horských štítů
pyšná a osamělá
odmítá přijmout cízí víru
pyšná
Autor Rubeus, 01.11.2008
Přečteno 327x
Tipy 5
Poslední tipující: Mbonita, Lenie, Churry
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

melancholická...

01.11.2008 19:04:00 | Mbonita

zvláštní.. smutná, ale krásná..

01.11.2008 19:00:00 | Lenie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí