Má hra?

Má hra?

Anotace: nerýmuje se to..je to ..o..o ničem?

V noci, když už všichni spí,
pozoruji lampy,
přání, na vždy utlimit to,
světlo.

A třesot těla,
pod nárazy zimy,
v otevřeném okně,
nejsou hvězdy.

A kdyby byly,
neviděl bych v nich,
to, co dřív,
pozoroval jsem je...

Padaly.
___________________________________
Zastrčené vzpomínky,
vrací se u sloupu,
kde jsem kdysi stál,
nebyl jsem sám, když mi,
vítr projel po krku.

Vím co znamená,
...žít,
jinak to chutná,
než být.

Topit nesmyslnost ve víně,
prohrávat vlastní hru,
nad sebou samým,
zrušil jsem výherní pole.

Na kostce mi padly dvě,
nuly.
Autor zlomený a nanicovatý -__-, 02.11.2008
Přečteno 232x
Tipy 4
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Caracol, *whatsoever*
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

silnej závěr...

02.11.2008 13:08:00 | Caracol

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí