Podstata

Podstata

Ve tmách se točím tam a zpět,
postrádám sladký zpěv,
srdce mého, když nad krásou se rozplývá.
Umírá...hněv umírá.

A zvláštní vzpomínka na povrch kane,
o chvílích, kdy po tvářích dech vane.
Zavládá pravá nostalgie,
můj svět ve mně žije.

Však místo pro něj v ničím srdci není,
tak hyne i poslední z toho snění.

Pomalu vyprchává kouzlo plané,
pomalu se ztrácí,
přichází, co mi bylo dané,
když podstata se vrací.
Autor zlomený a nanicovatý -__-, 02.11.2008
Přečteno 232x
Tipy 6
Poslední tipující: PIPSQUEAK, *whatsoever*
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kouzelná, líbí se mi...*:)

06.05.2011 16:57:00 | PIPSQUEAK

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí