Anděl

Anděl

Anotace: jenom snění

Dvě hodiny ráno,
padající listí,
objímající ticho,
myšlenky čistí.

Jen zavřít oči,
a vše je klidnější.
Poslouchat vlny,
a jak zvoní zvony.

Vítr si se vším tak pohrává,
jeho síla je v noci patrná.

A já čekám, že v otevřeném okně,
z ničeho nic se objeví anděl,
že uchopí ruce mé pevně,
pryč s ním bych hned šel.

I kdyby jeho tvář byla celá od krve,
a jeho křídla nadvakrát zlomená,
naučil bych se s ním lítat, jak poprvé,
chvíle nanejvíc omamná.
Autor zlomený a nanicovatý -__-, 03.11.2008
Přečteno 318x
Tipy 12
Poslední tipující: PIPSQUEAK, BARBYE, Holis, strašidýlko-střapatý, *whatsoever*, páááááááá
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Andělé jsou naděje.

07.11.2008 08:13:00 | BARBYE

=

03.11.2008 07:11:00 | páááááááá

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí