Tolik cest

Tolik cest

Anotace: ...co člověka vedou k cíli...

Ještě tolik roků na zemi
a tolik cest, ach tolik cest
tak mnoho kroků po hlíně spálený
jak listí větrem, nechat se nést
přes všechny ty cesty a cestičky
co dlážděny pískem osud nachystal
slunce se skrylo pod voskem ze svíčky
poutník se zastavil, když se bál
té strašné dálky až na kraj všekonečna
kde se tiše vznáší andělé zářící

Ta slova mi dala jedna slečna
na drobným papírku, v divný stanici
Autor Pseudopisálek, 03.11.2008
Přečteno 324x
Tipy 7
Poslední tipující: 4LJFilip, Adie.80, strašidýlko-střapatý, páááááááá
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..dušičková

03.11.2008 07:13:00 | páááááááá

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí