Tak daleká

Tak daleká

Zkameněl, zkameněl sen,
pomalu přichází další den.
Srážím zrak z hvězdného nebe,
a kmitám očima v odrazu sebe.

Vztahuji slabé ruce, vztahuji je ke hvězdám,
v jejich společnosti jistě nejsem sám.
Snad mohl bych se nocí osaměle vydat,
a opilými kroky nikam směřovat.

Hledat krásy světa poslední,
vím, nic a nikdo nečeká,
vše je iluzí mi vlastní,
nejvíc láska, srdci tak daleká.

A tak na vlka křičím,
trhej mi hrudník na kusy!
Tak v sobě snad zničím,
nesplnitelné hloupé sny.
Autor zlomený a nanicovatý -__-, 03.11.2008
Přečteno 245x
Tipy 5
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Lenie, strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nehledej lasku,prijde sama,kdyz ji budes nejmin cekat
moc pekna basnicka

04.11.2008 09:33:00 | strašidýlko-střapatý

...nevolej vlka,láska sama příjde a vyrve ti srdce z těla

04.11.2008 03:08:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí