Není to co by si chtěl...

Není to co by si chtěl...

Anotace: ..

Ze tmy pomalu se blíží,
vše do svého pláště skryje,
za zády nenápadně se plíží
a do srdce rychle se vryje.
Není přítel co potěší,
není deka co hřeje,
není rodina, co utěší,
ani člověk co tě miluje.
Není radost ani smích,
není štěstí ani láska,
není kvítí či zářivý sníh,
není pouliční kráska.
Jen tajemný výraz ve tváři,
ve dlani něco od každého z nás,
velké oči, co jen z nenávisti září,
když potká tě jednou, přijde zas...
Autor hellowik, 04.11.2008
Přečteno 277x
Tipy 3
Poslední tipující: Lenie, strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

docela pesimisticke,smutne,ale moc hezke,,,jses fakt trida ;)

04.11.2008 17:31:00 | strašidýlko-střapatý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí