Jdu spát...

Jdu spát...

Anotace: námět na náhrobní kámen

Trávím čas ve špatné době,
a v naší nesmyslnosti,
přemítám o chladném hrobě,
v této místnosti.

Je nás tolik, je nás moc.

Sedím sám, v prázdný chodbě,
přiznávám se vám,
pročítám myšlenky obě,
Nežiju? Umírám?

Každodení duše ubírání.

A nesmyslnost života se mě ujímá,
nenaplněnost má.
Co přebývá?
Pravda a upřímnost tvrdá.

Mrtvý pokus o pomoc.

Na posteli z prachu a rzi,
další osamělou noc trávit,
ocitám se v temné nouzi,
když ráno musím se probudit.

Zrak se světlu neubrání.

Světlo se mi stalo knězem,
každý den mě pohřbívá...
A co dělat se srdcem?
Buď náhrobním kamenem!
Autor zlomený a nanicovatý -__-, 05.11.2008
Přečteno 322x
Tipy 4
Poslední tipující: PIPSQUEAK, WAYWARD, sondulacek, páááááááá
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...no,optimizmem to zrovna nesrší,ale jinak fajn napsáno

05.11.2008 09:23:00 | WAYWARD

..spousta lidí se rouhá, zatracuje život, ale ať chceš nebo ne, je to ten nejcenější dar. Každý den tě může něco potkat, co zásadně změní tvůj skeptický názor, jen je třeba se dobře dívat..

05.11.2008 07:42:00 | páááááááá

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí