Ztráta podzimního lesku

Ztráta podzimního lesku

Anotace: ... no comment ...

Plavající lístek v řece
víc slz neuroní.
Podzimní doteky padlé v dece
čas již nedohoní.

Herci na jevišti smíchem hýří,
za oponou přijde stesk,
vítr odvál poslední chmýří
a podzim ztrácí ten svůj lesk.

Vstříc tomu, že dny se krátí
s pýchou pouze jemu hodné,
on ví, že se zas navrátí
do roka a nebo do dne.
Autor *F*O*r*e*S*T*, 05.11.2008
Přečteno 325x
Tipy 9
Poslední tipující: Psavec, Tacca, WAYWARD, csieksbo, saddova, Thesssinka, labuť
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

...dobrá

05.11.2008 16:03:00 | WAYWARD

pekne obraty, jen pozor na rytmus

05.11.2008 15:28:00 | saddova

Jo, podzim.. hezká basnička

05.11.2008 15:22:00 | Thesssinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí