Květino, květino krásná ty musíš žít

Květino, květino krásná ty musíš žít

Anotace: chyby, které člověk udělá musí sám napravit. Ale občas jakoby se stal zázrak a něco má jednodušší řešení než jaks e zdálo zprvu.

Zkrápím květinu hořkými slzami
pomalu uvadá a vytrácí se
její vůně líbezná. Dívám se na ni
jak bledne, jak život z ní
kradmo se vytrácí.
Květino pohlédni tam, vysoko
na nebesích slunce září
pohlédni mu do tváře,
ukradni trochu zlatavé záře.
Držím v dlaních květinu, co dříve
voněla a kvetla, pak kouzlo své
ztratila. Květino pohlédni tam,
vysoko na nebeské klenbě měsíc září
pohlédni mu do tváře
ukradni trochu stříbřité záře.
V očích mých se jiskří štěstí
ona dýchá, život ji plní
do dlaní trochu vody jsem vzal
a lehce ji pokropil
začala znovu žít. Kdo život jí dal
po té, co já jí ho vzal, chybu udělal.
Autor nývlt, 05.11.2008
Přečteno 503x
Tipy 4
Poslední tipující: BARBYE, fuu
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kdo život jí dal
po té, co já jí ho vzal, chybu udělal.

05.11.2008 21:28:00 | fuu

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí