Proč jsem plakal

Proč jsem plakal

S tebou když jsem byl,
pro tebe jsem plakal,
kvůli každýmu, kdo ublížil,
kdo nevinnost ti bral.

Přes všechno špatné,
jsem lásce naší víru oddal,
proto je tak bolestné,
že jsem marně doufal.

A ty? A tvoje city?

Tomu říkáš milovat?
Když vemeš mi můj sen,
nezbývá než litovat,
každý další den...

Že naivní jsem byl,
že jsem v lásku věřil,
že jsem ti sebe svěřil,
že pro tebe jsem žil.

A i ty jsi mojí nevinnost ukusovala,
a když ses dosyta najedla,
tak jsi mě zahodila...
A tvoje láska umřela.
Autor zlomený a nanicovatý -__-, 06.11.2008
Přečteno 314x
Tipy 2
Poslední tipující: PIPSQUEAK, sondulacek
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí