Jednou lásko zavoláš

Jednou lásko zavoláš

Anotace: inspirováno písničkou Jednou nebe zavolá

jednou lásko zavoláš
za mnou budeš chtít
dát mé tělo na oltář
u sebe mne mít

jednou budeš litovat
žes mě nechal trápit
jednou všechno uděláš
abys mohl se mnou být

(málokdo mi odolá
a ty ses na mě vykašlal
jsem pro tebe moc dobrá
ale citům se poručit nedá)

jednou mě zas pohladíš
budu tvoje jediná
lásku svou mi odhalíš
a já budu jenom tvá

jednou lásko zavoláš
zas se na mě budeš smát
štastnou ze mě uděláš
a budeš mě milovat
Autor Dedillope, 06.11.2008
Přečteno 250x
Tipy 4
Poslední tipující: Bíša, BARBYE, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Věřím, že se to stane a přeji, aby co nejdříve a Tvé štěstí bylo víc než velké...

06.11.2008 19:58:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí