Nadvláda odvrácené strany

Nadvláda odvrácené strany

Anotace: ...

Jemné otřesy ramínek

Maminko podívej
já pláču černé slzy!

nadšeně sdělilo
vzlykající dítě

Hrudní koš matky
do kterého bylo vyhozeno
ubohé srdce
se úzkostí sevřel

To přece nemůže být dědičné!
panicky křičely všechny vnitřní hlasy
kvůli těm malým ramínkům
se ten dav ale hned utišil

No to je super!

předstírala nadšení nositelka
všech možných druhů zoufalství

Její propíchaná ruka ve které se právě
nacházelo srdce a veškerá láska
spočinula na jemných vláskách

takhle umí pohladit jedině máma

Jdi spinkat, miláčku …

V koupelně sedí na studených dlaždicích
žilou jí proudí slast na pochybných vorech
v hlavě jediná myšlenka
nevyvinutá
schovaná
tichá

zítra to skončím …
Autor smudlinek, 07.11.2008
Přečteno 280x
Tipy 13
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, Marcella, Levandule, Aťan, hanele m., prostějanek, Bíša, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... :(
síla

22.11.2008 20:41:00 | drsnosrstej kokršpaněl

... jenže to by musela být hodně silná žena ...
... a takový už nerostou ...

13.11.2008 07:53:00 | Marcella

Ufuf :-(

10.11.2008 07:40:00 | Levandule

...zítra poslední šleh. Škoda že narkomani moc nečtou, ...nebo jo?

07.11.2008 18:22:00 | Aťan

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí