Normálně

Normálně

Ráno se probudím a vzpomínky se mě zmocní,
vzdálené, snad někoho jiného, přes mnoho dní.

Ve chvíli je mi zle, jak tam tak ležím,
jemně a pomalu svou paži hladím.

Pak touha, rychlý řez v zápěstí,
a jak ze mě pomalu život teče,
jak jsem každou chvíli slabší,
a jak mi srdce pomaleji tluče.

A sledovat jak na zem krev dopadá ze mě,
a umírat, umírat alespoň normálně.
Autor zlomený a nanicovatý -__-, 07.11.2008
Přečteno 311x
Tipy 4
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Duhová, strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí