moře hořkých vzpomínek

moře hořkých vzpomínek

Anotace: ...

Dívám se na moře,
Přede mnou se vlnící,
Které na hladině stvoře
Můj obraz hledící.
Jalo mě prázdno,
Při pohledu na nekonečno,
Myslím na studnu svých vzpomínek.

Pláču do moře,
Skrápím ho slzami,
Ve mně tolik hoře,
Špiní vodu skvrnami.
Slané jsou mé slzy,
Moře slané bude brzy,
Skvrnky vodu špinící,
Toť krev má se valící,
Která neunesla bolest těla,
Kterou zapomenout já jsem chtěla.
Tak se moře slz a krev
Spojilo za bouře řev.

Hledím z moře,
Které mě svírá,
A celá v pokoře
Vidím, jak se stmívá.
Před mýma očima je tma,
A já úpím, tiše,
Mé tělo dotklo se moře dna,
Tělo, avšak už bez duše.
Autor AyA Ones, 09.11.2008
Přečteno 316x
Tipy 7
Poslední tipující: PIPSQUEAK, 6thSun, Psavec, Mbonita, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

největší hrdinství světa je...žít...

09.11.2008 21:39:00 | Mbonita

romantický konec,
ale myslím si,
že jít dál je víc,
život je dar
a stejně živý nevyváznem

09.11.2008 19:27:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí