Až zítra zazní

Až zítra zazní

Anotace: Nemůžu se zbavit melodií ve své hlavě.

Až zítra zazní Měsíční sonáta
a rez pokryje podušky noci,
až tě vzbudí rezavý pocit,
a měsíc bude krvavý,
neměj strach,
vykroč v tmách
a sáhni si –
na svůj strach.

Až zítra zazní Clair de lune
A zlato zablýskne se na kytaře,
Až si zas přijdeš příliš staře
Když nejsi,
Vykroč v tmách
A sáhni si –
Na svůj strach,
Že už se nebojíš.
Autor voedor, 10.11.2008
Přečteno 239x
Tipy 2
Poslední tipující: Iwetta, Neriell
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí