Kde leží ona zem

Kde leží ona zem

Anotace: Neznal jsem tě...

Bílou čarou lemovaná,
cesta těch,
kdo znenadání,
bez jízdenky zpět,
přešli řeku,
temnou Opavici,
na hrudníku,
bílou lvici,
bledá svíce,
na desce chladné,
mramorové!
Napovídá,
smutně,
lehce,
víc,
už,
ne!
Víc už neuvidím tvé tělo...
ale kde leží duší zem?!
Autor HKvH, 10.11.2008
Přečteno 266x
Tipy 3
Poslední tipující: Iwetta, Bíša, Neriell
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí