Nejsem to já

Nejsem to já

Už to nejsem tak úplně já...
tolik citu ve mně bylo,
pomalu mizí uvnitř naděje má..
všechno o čem mé srdce snilo.

To nejspíš ten svět, mě každý den pohřbívá,
když nastavuje mi svou chladnou tvář,
cítím, že to nejlepší ve mně umírá,
a neumím být sobě lhář...

A co pak ze mě zbude?
Jen zhola prázdná nádoba.
Já vím, co pak bude,
jedna bezcitná osoba.

Slíbil jsem už mnohokrát dřív sám sobě,
že něž tohle raději ať skončím v hrobě.

Tak nejspíš se už blíží ten čas,
kdy měl by mě vzít ďas...

A náramek s mým jménem jsem si z ruky sňal,
nejsem to já, život mezi vámi mi srdce vzal.
Autor zlomený a nanicovatý -__-, 12.11.2008
Přečteno 377x
Tipy 5
Poslední tipující: PIPSQUEAK, BARBYE, anima alba, páááááááá
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Neblíží se ten čas.. takhle to přece nejde!

12.11.2008 22:29:00 | *whatsoever*

jednou se najde někdo kdo písmenka zas navlékne na nit...

12.11.2008 11:02:00 | anima alba

..nejsi sám..komu svíce dohořívá..prázdný rám..každý z nás někdy mívá..

12.11.2008 10:15:00 | páááááááá

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí