Bez krve srdce nemůže tlouct

Bez krve srdce nemůže tlouct

Anotace: ...když jsou ty narozeniny, tak něco "veselého"

Slzy na krajíčku úst,
srdce puklé bez kapky krve,
svátek mrtvých, stíny se prodlužují,
hrob osaměl, nápis „ Vzpomínáme“ zbyl.

Pár kapiček rosy z ranní mlhy,
na špinavé tváři zanechávají kanálky,
nehty od hlíny zčernalé,
kůže zvadlá, duše v nebesích.

Černý náhrobní kámen,
drásajíc duše tolik let,
těžké to závaží,
aby se nikdo už vícekrát nevrátil.

Den narození, temné mraky na obzoru,
bolest, chvilku smích, okamžik pláč,
déšť, déšť nás zanese pospolu zpět,
ale bez krve srdce nemůže pro TEBE tlouct.
Autor Láďa, 12.11.2008
Přečteno 260x
Tipy 9
Poslední tipující: ziriant, Fighting Dreamer, Bíša, Churry
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí