Už nerozumím vůbec ničemu

Už nerozumím vůbec ničemu

Jak kdybych s tebou celou noc byl,
tolik hodin jsem o tobě snil...
A celou tu dobu jsem viděl tvojí tvář,
nyní mám pocit, že jsem jen sobě lhář.

Protože jsem myslel, že mi srdce zatrpklo,
že už tě nechce víc znát,
však dnes v noci mě znovu podvedlo,
když se ti chtělo zase dát.

A tak jsem si něco uvědomil,
to pro tebe jsem lepším byl,
Naše víra a naše sny,
povznášeli moje dny...

Tak díky tvé lásce a pochopení,
co jsi pro mě vždycky měla.
Neovládej moje snění,
kéž bys zas mou vílou byla...

Protože já se v tom snu
nechal kolébat tvým úsměvem.
Autor zlomený a nanicovatý -__-, 13.11.2008
Přečteno 271x
Tipy 2
Poslední tipující: PIPSQUEAK
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná...*:)

07.05.2011 08:30:00 | PIPSQUEAK

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí