Není dne bez štěstí

Není dne bez štěstí

Anotace: ...ani bez radosti

Není dne bez štěstí,
ať tak či onak,
vždy vzpomínky krásně zahřejí,
duše není věc na omak.

Není dne bez štěstí,
jak srdce bez krve netluče,
pohroma není neštěstí,
k jaru, k jaru nejde nebrečet,.

Vždyť není dne bez štěstí
Autor Láďa, 13.11.2008
Přečteno 298x
Tipy 3
Poslední tipující: Bíša, Alasea
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí