Rumové hvězdy

Rumové hvězdy

Anotace: ...

Když zhasnou všechna slunka mihotající se prostorem
A na mokré vozovce se zobrazí všechny výjevy z historie
když opilé potůčky rumu tekoucí klikatě najdou tvá ústa
a v očích ti zažehnou temného tvora
pak nastává chlad
a hvězdy hasnou
Když pak utíkáš a neznáš cíle ve dvojté realitě
a tušíš že zítra budeš mít před očima znovu jen tmu
když necítíš že tvé srdce bije a konec se blíží
a všechno vsázíš na ruskou ruletu
pak hvězdy čeká pád
ach Ježíši
Když se ti zdá že se ti nezdá nic a jenom padáš
a tušíš že dna není že se ho nikdy nedočkáš
Když zpomalit znamená skok a stát krok do vzduchoprázdna
a létání je tak lehké až zdá se nebýti snem
pak nastává tma
a lechtivý chlad
a ticho
co nemám rád
Autor Muta cum liquida, 13.11.2008
Přečteno 261x
Tipy 3
Poslední tipující: Lady Carmila, Cristinne, enigman
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc se mi líbí ten začátek...to s těmi potůčky rumu:-) asi to někde použiju:-) (neee dělám si srandu:-)

15.11.2008 14:54:00 | Lady Carmila

Vážně se mi líbila až třetí část, ale zato pořádně :) Díky, Cris

14.11.2008 12:01:00 | Cristinne

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí