Kapela z nebe

Kapela z nebe

Anotace: ....když je mi smutno

Kouzelná flétna z nebe hraje,
po sté tu stejnou písničky,
mám ráda,tu rajskou hudbu,
co pohladí mou dušičku.

A struny kytar,mají svůj koncert,
když andělů teď zpívá sbor,
já poslouchám je,znají můj ortel,
hrajou si písně v durr a v moll.

Pak taky klavír,trochu rozladěný,
přidá se k téhle kapele,
já vím,že co bylo,už dávno není,
však je mě divně po těle.

Já marně pátrám,kdo psal jim noty,
proč hrají takhle z lehýnka,
já upadla jsem do temnoty,
a tohle-je jen vzpomínka.
Autor sondulacek, 14.11.2008
Přečteno 276x
Tipy 14
Poslední tipující: Holis, BARBYE, mada000, Bíša, Kristine Clary-Aldringen, NikitaNikaT., Psavec, nrocinu Jednorožec, labuť, hezule, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Páni, ta se povedla, tož hned náladu pozvehla. ST! líbí se mi to.

14.11.2008 14:23:00 | NikitaNikaT.

Pěkná, líbí se mi.

14.11.2008 13:50:00 | Psavec

Moc hezká:)

14.11.2008 10:45:00 | hezule

Vzpomínky krásné ta flétna hraje
a tóny pošle do celého kraje....
***a líbezně hraje a hraje***

14.11.2008 10:24:00 | Květka Š.

Jako bych to slyšel...blues rozladěný holky..

14.11.2008 09:23:00 | Mario de Janiero

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí