bez tebe...

bez tebe...

Anotace: ...

Zas smutek ve mě usedá,
též v srdci samota.
Na čas museli jsme si sbohem dát,
jen na oko se smát.
V tvém objetí nemohu být,
srdce mé tak zachránit.
Zas srdíčko mi puká,
jsou to hrozná muka.
Bez tebe být,
je jak dobrovolně zemřít.
Proto po tváři se slzy koulí,
srdíčko mé stále bolí.
Když nemůžu s tebou být,
toužím jen ve snech snít.
Ten sen se jednou splní,
nebude to už jen snění.
Autor šášátko, 14.11.2008
Přečteno 358x
Tipy 3
Poslední tipující: Paulín, strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí