Moje srdce

Moje srdce

Anotace: ...

Ležím na chladné zemi,
nemohu se hýbat,
jen po tváři stékají malé kapky krve,
má duše pláče,
mám strach - cítím je všude kolem sebe,
děsivé stíny,
jsou cítit smrtí,
neustále se přibližují,
již se dotýkají mého těla,
- nic necítím,
drásají mi pomalu kůži,
- nic necítím,
rvou mi vnitřnosti ven s těla,
- nic necítím,
přichází osoba oděná v kápi,
nevidím jí do tváře,
jedním velkým trhnutím mi vyrve srdce z těla,
- nic necítím,
pomalu ho drtí v dlani
a já nic necítím,
nemusím vidět do tváře,
přesto vím kdo to je,
jsem to já,
to já již dlouho drtím svoje srdce
a nic sem necítila,
až teď,
chci ho zpátky,
kdo mi ho vrátí,
když ho nikdo nemá?
Autor Melfëa, 12.09.2005
Přečteno 517x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

krásný...

21.02.2006 09:03:00 | frangir

Ještě než jsem četla předchozí reakci, napadlo mě "tolik smutku v tolika lidech...". Smutné a bolestné. Ať je Ti líp.

13.09.2005 10:08:00 | nadinka1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí