Je čas

Je čas

Anotace: jít si promluvit s hvězdami

Je čas se sebrat a rychle ven vyrazit,
život předstírat a s hvězdami se bavit,
sám procházet pod krvavým měsícem,
a dodávat si síly hořkým vínem.

Je čas si prohru přiznat,
do zapomnění se odebrat,
zevnitř zas umírat,
na cestu se vydat.

Je čas hledat cestu,
vzpomínky dát k ledu,
proklínat, nadávat a ubližovat,
hlavně sám sebe nelitovat!

Je čas pochopit, že samota,
ta jediná se mnou zůstane,
srdce z pavučin snů mi obmotá,
ta jediná mou lásku dostane.
Autor zlomený a nanicovatý -__-, 14.11.2008
Přečteno 304x
Tipy 5
Poslední tipující: PIPSQUEAK, mauvais-ange, Nút
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Působivá, líbí...*:)

07.05.2011 08:34:00 | PIPSQUEAK

Je čas...to konečně nejen pochopit ale i přijmout...
a žít to..

15.11.2008 10:16:00 | Nút

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí