Krajina I až XII

Krajina I až XII

Anotace: ...

Ze střípků samoty
poskládám obrazy
Krajiny I až XII.
Na plátno akrylem
načárám osudy
mých stínů.
Na šedých kartonech
pár vybledlých fleků
mých lásek.
Ve vláknech štětců
tisíc a jeden příběh
mých zklamání.
A přesto se umím radovat,
když maluji obrazy
Krajina I až XII.
Autor voedor, 15.11.2008
Přečteno 226x
Tipy 4
Poslední tipující: kouzelníček, aufero_visum, enigman, Mario de Janiero
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Život žít…

18.12.2008 19:58:00 | kouzelníček

Taky mívám ten pocit když maluju.
Tip :-)

25.11.2008 13:19:00 | aufero_visum

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí