Nevěrný

Nevěrný

Anotace: Smutná holka a její nevěrný kluk...

Sama v noci usínám,na tebe už zapomínám.
To tys mě opustil,nevěrný jsi být zkusil.
Já tě ze srdce milovala,společný život si malovala.
Bez tebe už snívám,smutné nálady mívám.
Bez tebe mě srdce bolí,říká se,že čas vše zhojí.
Mou bolest zhojí taky,však nad mou duší zůstanou mraky...
Autor Olinkaa, 17.11.2008
Přečteno 292x
Tipy 2
Poslední tipující: Adik29, v.hercik
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ach, kde jsou ty časy...

17.11.2008 14:21:00 | CorrimsonTom

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí