Jít

Jít

Co to je, co to je?
Se mnou...?
Zase se ptám...
Je to snad tebou?

To jak si teď připadám,
nějak se vzdaluju sobě sám,
snad před tebou zase unikám,
pryč ze srdce tě dávám.

Když vzpomínku na tebe ráno proklínám.

Ale už je to lepší,
nevím co se stalo.
Nebo tohle je to horší?
To co mi duši vzalo...

Musím ji hledat,
musím si vzít,
na cestu se vydat,
pro duši jít...
Autor zlomený a nanicovatý -__-, 17.11.2008
Přečteno 257x
Tipy 6
Poslední tipující: PIPSQUEAK, BARBYE, Laivindia, jusTMee
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tu duší najdeš.. jen se schovává ;-)

18.11.2008 22:48:00 | *whatsoever*

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí