Umělé krásy

Umělé krásy

Umělé krásy, jak člověk tvořil,
netušíc ty skutečné, drtivě bořil.

Tak pohleď na čistou oblohu hvězdnou,
a jak měsíc se na půl láme,
naplň tou krásou duši svou,
místo té falešné, co jen klame.

Tak člověk od světa se vzdaluje,
den za dnem si vlastní buduje,
a já jsem jen ztracen,
nechci si nechat zabít sen...

Jsem rád když pod oknem otevřeným,
se moje tělo třese,
tak připadám si živější,
jen doufam, že to snese.
Autor zlomený a nanicovatý -__-, 17.11.2008
Přečteno 268x
Tipy 8
Poslední tipující: PIPSQUEAK, mauvais-ange, BARBYE, jedam
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Člověk má v sobě hodně síly,aniž by kolikrát tušil,tak to nevzdávej a drž se,bojuj,i když je to někdy těžké.

19.11.2008 14:43:00 | BARBYE

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí