Chronos

Chronos

Anotace: ...

Sbírka: Odlesky

Všechny hrdiny dávných turnajů,
již zpívali z plna hrdla Ave Maria,
pohltil prach.
A my těžko pronikáme do tajů,
oni jak my, my jako oni,
do tajů vesmírných drah.
Všechna slova vyrytá do kamene,
jenž sloužil pánům různých vizí,
pohltí prach.
Každý blázen vlastní vůli zapomene,
chléb a hry, hry a chléb,
a nemají strach.
Autor voedor, 18.11.2008
Přečteno 315x
Tipy 4
Poslední tipující: kikis, Lenie, Jin, enigman
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí