Dvojí rovina

Dvojí rovina

Anotace: Člověk udělá hodně, aby ho milovali, a všechno, aby mu záviděli. - Mark Twain

Viděla jsem plakat anděla.
Pomoci jsem ale nemohla.
Ublížit jsem nikdy nechtěla.
I jediné emoce jsem se bála.

Má skaliska se hroutí,
já přitom na nich stojím.
Pode mnou se voda kroutí,
já znovu se v ní topím.
Autor l.rosnicka, 18.11.2008
Přečteno 321x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí