Kolem mě

Kolem mě

Anotace: ...

Kolem mě se točí, jeho tvář

Osypaného, šíleného

Muž jedné tváře do osidel civí

Lepou vůni padlých těl nasává

Plive do zamrzlé směsice

Myšlenky mají stop, je to chlad

S hrbem na zádech a duší zpackanou

Mašíruju, kráčím po nedělních pořadech

Uvnitř všeho hnusu konformních vteřin

Se jdu pomalu okoupat

Nesmývám, ani neočisťuje

Pověry pohanských přítmí

Slunce zapadá a rychle vychází

Těm, co myslí na sebezkázu, na cestu snad svítí
Autor Faist, 19.11.2008
Přečteno 314x
Tipy 2
Poslední tipující: Lenie, 6thSun
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

smekám

19.11.2008 19:02:00 | A.Adonay.Š

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí