Kapřík

Kapřík

Anotace: ...zabijou, či nezabijou....

z rybníka nám vyskočil
Petřík-náš kapřík
však velice naříká
vrtí sebou vrtí-střík

jak tak máchal ocáskem
nadechnout se nemůže
v ruce se nám klouže
náhle padá do louže

louže je však strašně malá
nemůže se potopit
vždycky jsem se strašně bála
nemůžeš dnes ustoupit?

Promiň, letos nemůžu
brzy budou Vánoce
ty jsou pouze jednou v roce
ty máš plavat v potoce

my plaveme v rybníce
v žádném potoce
ani v zátoce
a co jsou Vánoce?

dost bylo řečí
musím tě zabít
…kapr brečí…
pomóóóóć, křičí

raz, dva,…
krev stříká
z kapříka
ocáskem naříká...
Autor saxjirka, 19.11.2008
Přečteno 373x
Tipy 3
Poslední tipující: kikis, sondulacek
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak to fakt bomba ty jo tak sem se nenasmál od té doby co mi v pěkným raušy vyrazily zub na czechteku...ty jo já tě zbožnujui

19.11.2008 18:56:00 | A.Adonay.Š

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí