Já nejsem Já

Já nejsem Já

Anotace: Nejsem to já .. když ...

Já nejsem já

Moje oči na mne unaveně hledí
A nenalézají žádnou útěchu
Nemohu se na sebe už dívat-nejsem to já
Co zde kdysi bylo už v sobě nemohu nalézt
Všechno pryč-jako v šílenství
Vidím se stále více mizející
Já nejsem já když nejsi se mnou
Jsem sama
A to co ze mne ještě zbývá nechci být
Venku visí nebe šikmo
A na stěn visí tvůj dopis n rozloučenou
Já nejsem já když nejsi se mnou jsem sama
Už nevím více kdo jsem
A co je ještě důležité
To vše je někde tam kde jsi ty
Bez tebe nocí -
Nemohu v sobě už nic nalézt
Co jsi to se mnou udělal
Vidím se stále více mizející
Já nejsem já když nejsi se mnou jsem sama
A to co ze mne ještě zbývá nechci být
Venku visí nebe šikmo
A na stěně tvůj dopis na rozloučenou
Já nejsem já když nejsi se mnou už nechci být
Zvolna se rozpouštím-už to víc nevydržím
Jednoduše tebe ze sebe nedostanu
Je jedno kde jsi-přijď a zachraň mne
Já nejsem já když ty ne…
Autor Aliska-Natálka, 19.11.2008
Přečteno 325x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

mocky hezký...

19.11.2008 21:23:00 | Leonkaaa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí