Bolestná

Bolestná

Anotace: Asi každý pozná o čem je...Není o mně, ale bohužel jsou mezi námi lidé, co takto řeší své problémy a není jich zrovna málo...(napsána 19.11.2008)

Pomalu stéká po tvém těle
kapka po kapce
nachová barva ocele
co natahuje tě na skřipce.

Je to tvůj jed i tvoje pokušení
tvoje malá závislost
nevadí, že svírá tě ve vězení
ty nikdy nemáš dost.

Mísí se nach s kříšťálem
a opět stéká po tvém těle
nejsou to kapky nad ránem.
Cítíš se teď vážně skvěle?

Krůpěje rosy a rudá barva růže
znak tvého malého chtíče
proč jen rosa padá z tváře
a proč ostny otírají se
o tvé paže?
Autor mauvais-ange, 19.11.2008
Přečteno 334x
Tipy 2
Poslední tipující: Charibeja, Petbab
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí