Mému němému příteli

Mému němému příteli

Anotace: Pes je jediné stvoření na světě, které Vás miluje víc, než sám sebe a zarmoutí jen tehdy, když odejde do psího nebe.../známé přísloví/

Kam si šel, příteli,
že už Tě nevídám?
Kam ses mi ztratil?

Kam si mi odešel,
že slzy prolívám..
Přeji si, aby ses vrátil.

Kdepak jsi, můj věrný příteli,
jsi ve psím nebi?
Hraješ si s těmi beránky,
co na nebi sedí?

Byl si mým přítelem,
teď jsi psím Andělem.
Kdo Tě tam hladí?

Díváš se dolů,
když hvězdy září
a vidíš slzy na mé tváři.

Budeš tu stále,
i když Tě nevídám.
Jsi se mnou vždy,
když na Tebe vzpomínám.
Autor ladyina, 21.11.2008
Přečteno 366x
Tipy 3
Poslední tipující: Paulín, sondulacek, lecrecia
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Setři slzy ze své tváře
já se v nebi dobře mám.
Bylas pro mne také přítel
rád na tebe vzpomínám.

I když jsem Ti daleký
přece velmi blízko jsem
Ty mě ve svém srdci nosíš
a vzpomínáš každý den.

Tak už neplač, usmívej se
vzpomeň na vše veselé.
Nezáleží na tom kde jsme
už jsme na vždy přátelé.

04.12.2008 21:46:00 | Leknínka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí