Noc, nic víc

Noc, nic víc

Anotace: ...

Rybízová vůně z archivního vína,
sklenice z křišťálu a klasicistní alpaka,
možná, že vůně noci noční můry přiláká,
dříve než zmrznou.
Noční děsy šťastnější než realita,
básně a slova bez rozluštění šifry,
everyone wanna be real free
pleurez mes yeux.
Vločky sněhu, vše na jedno brdo,
sněhulák s výrazem nočního hlídače,
možná, že někdo dneska v noci zapláče,
a já ho neznám.
Stopy další noční hrůzou zaváté,
sklenice z křišťálu a podpálená havana,
nezbývá mi než zase bdít až někdy do rána,
ne pleurez pas.
Autor voedor, 23.11.2008
Přečteno 272x
Tipy 4
Poslední tipující: Agniezka, strašidýlko-střapatý, Helena Sládková
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pekna

25.11.2008 09:32:00 | strašidýlko-střapatý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí