Ahoj, tady jsem

Ahoj, tady jsem

Anotace: ...

Ahoj, tady jsem.
Spolu dál káru ponesem.
Blázni jak my,
lesní polomy,
požáry hlouposti.
Ahoj, tady jsme.
Na vrchol hory polezme.
Blázni jako my,
kráčí za námi
cestou karavan.
Ahoj, tady jsou.
Požár hlouposti roznesou,
požáry hlouposti.
Blázni jako my,
kráčí před námi,
odnikud nikam.
Autor voedor, 24.11.2008
Přečteno 285x
Tipy 7
Poslední tipující: Holis, strašidýlko-střapatý, enigman, Rbb
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je to dobré

24.11.2008 17:08:00 | Rbb

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí