Poznámka

Poznámka

Houpu se jako na houpačce,
sem a tam a sem a tam,
utonut v mrtvé lásce,
ležím tu tak sám.

A náladovost mi vlastní mě zmáhá,
změna pocitů bývá tak prokletě náhlá..

Chvíli životem kypím,
srdce naplnit toužím,
v další okamžik ležím bezdechu,
nehledám v životě útěchu.

Jen ho proklínám.

Tady nikdy nevíš,
nevinnost umírá,
celý život sníš,
pak sen se zavírá.

Čas postrádá význam,
tohle je jen další záznam,
jednoho nepovedenýho bytí,
co nepodobá se žití.
Autor zlomený a nanicovatý -__-, 24.11.2008
Přečteno 285x
Tipy 6
Poslední tipující: PIPSQUEAK, mauvais-ange, *whatsoever*, strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Taky jsem jak na houpačce...

25.11.2008 20:09:00 | mauvais-ange

Literární stránka? Skvělá..! Ale jinak.. člověk má špatný období.. někdy může trvat třeba roky.. ale..

25.11.2008 12:24:00 | *whatsoever*

myslim ze to neni jenom k tobe...je to krasne ST

25.11.2008 06:58:00 | strašidýlko-střapatý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí