Kapky....

Kapky....

Anotace: zrovna pršelo.. tak mě napadlo tohle...:-(

Vidím jak kapky deště padají,
jak slzy mi však připadají,
těch lidí co lásku můžou přát,
a těch co nemohou ji dát.

Ty kapky však také štěstí značí,
těch co našli se a mají se radši,
avšak kapky spíš smutek nesou,
co s ním pak na zem klesnou.

Slyším to zvláštní kapání,
co k lásce lidi dohání,
to podivné „kap a kap,“
co se přelévá přes okap.

Slunce chce mít tu moc,
vysát ten smutek dost,
avšak kapky se nedají,
jako slzy k zemi padají.
Autor veverka.danca.007, 25.11.2008
Přečteno 288x
Tipy 3
Poslední tipující: Holis, Tomáš Marný
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí