Báseň

Báseň

Ta hloupá naděje a víra,
ze mě zcela nevymírá...
Čekal jsem, na ni,
mé jediné přání.

Však osud si krutě hrál,
dlouze se mi smál.
Já jen dlouze stál,
a doufal...

A hle anděl nepřichází,
a mně jeho křídla schází,
když let mi není dovolen,
lásce nejsem vyvolen.

Jsem zatracen,
nesplnitelný sen.
Jak odvrátit žal?
Jak být o den dál.

Vlastní strach překonávám,
jsem na to v sobě sám,
tuhle bitvu nevyhrávám,
komu se dám?

A tak bez povšimnutí,
kráčí ve vlastním stínu,
touhu duše po splynutí,
utopí v hořkém vínu.
Autor zlomený a nanicovatý -__-, 25.11.2008
Přečteno 294x
Tipy 8
Poslední tipující: PIPSQUEAK, mauvais-ange, *whatsoever*, strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bitvu nakonec vyhraješ, ať už dopadne jakkoliv.. a jinak, každý kráčíme ve svém vlastním stínu a možná se tam schováváme... co myslíš..?

26.11.2008 09:25:00 | *whatsoever*

clovek je andel s jednim kridlem,ale az nekoho obejmes,budete moct vzletnout

26.11.2008 06:29:00 | strašidýlko-střapatý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí