Přítel

Přítel

Anotace: ....sama sobě přítelem,naslouchej svému srdci

Naslouchej hlasu svého srdce,
v nouzi prý vždycky poradí,
někdy však bije,rychle,prudce,
přesto tě nikdy nezradí.

Pozoruj nebe,
bude zas padat hvězda,
možná ,že máš si něco přát,
možná se přání brzy splní,
nebo tě v dlani bude hřát.

Nebo když ráno,otvíráš oči,
zas cítíš další nový den,
nenech ho protéct mezi prsty,
a plně si ho vychutnej.

Svůj kalich vína,vypij až do dna,
on nejdřív hořkou příchuť má,
však s každým dalším douškem,
není ta cesta zas tak zlá.

Že osud chystá ti překážky?
Ty pokus se je překonat,
nejsi tak zcela sám-bez lásky,
tak snaž se taky milovat.

A začni sama sebou,
to měl by být tvůj první krok,
máš možná trošku pochybnosti,
tak výjde to zas na přesrok.
Autor sondulacek, 26.11.2008
Přečteno 328x
Tipy 19
Poslední tipující: Lissa, Bíša, Holis, jita.1965, Květka Š., Kristine Clary-Aldringen, WAYWARD, enigman, NikitaNikaT., Psavec, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tato se mi líbí zatím nejvíc. Zdá se taková plná odhodlání..

05.01.2009 09:39:00 | Lissa

Napřesrok to určitě vyjde,uvidíš.

26.11.2008 16:19:00 | Květka Š.

...za pravdu pravdoucí ST

26.11.2008 12:30:00 | WAYWARD

V básence je mnoho pravdy, komentík viz níže to vystihl... jen bych dodala, že někdy si neumíme pomoci a poradit sami...

26.11.2008 10:10:00 | NikitaNikaT.

Kdo má rád sebe..má rád i druhé
něco na tom bude...
účelem života přeci není
samozničení

26.11.2008 08:01:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí