Srdce

Srdce

Anotace: ....

Srdce plné chladu
jako krabice
co leži bez ladu a skladu
jak ohnutá lžíce
jak hvězdy bez měsíce
postráda smyslu víc
nezbyde pak nic
Srdce bez lásky
jako dítě bez matky
pláče do tmavé noci
přesto nechce pomoci
jako kousek ledu
tak milovat svedu
srdce plné strachu,
jako kniha plna prachu
srce probodané bolestí
že znovu místo lásky dostane pěstí
Autor Emory, 26.11.2008
Přečteno 342x
Tipy 2
Poslední tipující: ewon, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí