Jsi škodná lidí !

Jsi škodná lidí !

Anotace: Proti diktátorům a politickým hrabošům.

Jsi škodná lidí

Chceš-li mít moc a velet nad životy
umíš je n vládnout chladným rozumem

jsi škodná lidí – patříš mezi sloty
koukej se léčit
či raděj opusť tuto zem !

Chceš-li mít majetek a měšec přebohatý
by klaněli a uctívali tě

jsi škodná lidí – patříš mezi sloty
koukej se léčit
neb zajdi na úbytě!

Chceš-li mít moc a majetek
jenž z otroctví pochází jedině

ty nejsi člověk – ty jsi škodná lidí
škoda tě léčit – patříš mezi s…ě.

1979
Autor Rebelek, 26.11.2008
Přečteno 282x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí