Znovu, znovu a dál..

Znovu, znovu a dál..

Anotace: ..ASi to nepatří přímo do smutných, ale.. Já se v tomto stavu nacházím, tudíž.. ASi vlastně ano.. *Nesnažte se chápat.*

Znovu, znovu a dál,
maluji obrázky,
na nichž jsi král
s úsměvem na tváři,
však v rouše přetvářky.

Stojím tam na rohu
Tvých pravých pocitů,
odhalit nemohu
tu pravou z cest,
maj´ tolik zákrutů.

Víš, Ty můj vysněný,
pojď, ruku mi podej,
vím, že nejsi tak nevinný,
tak mi dál nelži,
pravdu mi vydej.

Z očí do očí,
/Prý je mám krásné/
z očí do očí,
ty denodenně mi lžeš
a já skládám básně.
Autor Adie.80, 28.11.2008
Přečteno 345x
Tipy 9
Poslední tipující: Holis, Petbab, strašidýlko-střapatý, jedam, fuu, janewe
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hezke dilko

29.11.2008 09:40:00 | strašidýlko-střapatý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí